Uncategorized

“KENAPA BABY MINUM SUSU FORMULA?”

Penghasilan susu dalam jumlah yang tidak mencukupi menyebabkan bayi terpaksa diberikan susu formula.

Alhamdulillah, dengan #fiirabreastserum, penghasilan susu bertambah banyak walaupun baru je seminggu guna.
Suka sangat sebab baby dah tak perlu minum susu formula lagi.
Baby dah dapat khasiat yang secukupnya dari susu ibu dengan izinNya asbab guna #fiira.

FBS bukan sahaja membantu mencantikkan cik B anda, ia juga menggalakkan penghasilan susu ibu.
Macam2 kegunaan FBS ni, boleh memantapkan cik P dan juga boleh guna untuk En. Husband

Diformulasi dari
– ekstrak susu
– minyak zaitun
– serbuk mutiara- pueraria mirifica

Depan belakang bertambah MANTAP. En.Husband pun tegur.

Untuk info tentang produk klik http://aziefiira.wasap.my

Offer menarik untuk sepanjang bulan RAMADHAN SAHAJA

Cepat,sebelum offer tamat.

#fiirabreastserum
#teamMyza

photo_2017-03-14_10-50-12susu melimpah ruah

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s